PTC-uri care platesc,si care nu platesc.Scamuri!

"Cel mai dificil nu ar fi sa te inregistrezi pe cat mai multe PTC-uri ci sa le gasesti pe acelea care te vor plati!"

Despre PTC detaliat

marți, 15 martie 2011

Despre PTC(paid to click)- detaliat. Site PTC care platesc.

Ce inseamna PTC?

PTC = prescurtarea in engleza de la "Paid To Click" tradus: "platit pentru a da click".
Un PTC este acel site care te plateste sa vizitezi niste linkuri puse la dispozitie timp de cateva secunde. Pentru fiecare link pe care il vizitezi, primesti un cent sau mai mult (depinde de site).

Cum functioneaza?

Linkurile pe care site-urile PTC-urile le pun la dispozitie, le poti vizita o singura data pe zi si de obicei, sunt limitate.
Castigul se aduna in contul tau PTC pe care il vei putea transfera intr-un cont PayPal sau AlertPay, in momentul in care ai ajuns la suma minima de retragere, ce variaza in functie de politica site-ul PTC (intre 1$ si 10$).
Deschiderea unui cont la PayPal sau AlertPay este gratuita si dureaza cateva minute.
Asigurati-va la deschiderea unui cont PayPal sau AlertPay ca sunteti detinatorul unui card Visa sau Mastercard emis de o banca acceptata de PayPal sau AlertPay.
Din experienta mea, va pot spune ca nu toate bancile din Romania sunt acceptate de 
PayPal sauAlertPay pentru transferul banilor din contul PTC in contul dvs. Cardurile Visa emise de ING-ul sau Raiffeisen Bank sunt acceptate.

Sistemul de referali

Referalii sunt acele persoane care se inregistreaza pe un site PTC prin tine.
Pentru a castiga mai multi bani din PTC, trebuie sa te bazezi pe sistemul de referali.
In momentul in care te inregistrezi pe un site PTC, acesta iti creaza automat un link personalizat numit "referral link" pe care il poti folosi pentru a invita alte persoane sa se inscrie. (vezi exemple de mai jos)
Cei care se vor inscrie prin linkul tau, vor deveni automat referralii tai. Pentru fiecare link pe care unul din referralii tai il viziteaza, primesti jumatate de cent sau 1 cent daca ai upgrade.
Persoana care se inregistreaza prin tine (referalul) trebuie sa stie nu-i va fi afectat castigul din PTC daca se inregistreaza prin tine.

Notiunea de SCAM

Un site PTC SCAM este acel site care se foloseste de membri sai insa nu ii plateste. (Un soi de inselaciune, o teapa mai pe romaneste spus). Drept exemplu, ar fi acele site-urile PTC care promoveaza castiguri fabuloase intr-un timp relativ scurt.
Este bine ca ori de cate ori intentionati sa intrati pe un site PTC nou, sau necunoscut sa verificati seriozitatea acestuia printr-o simpla cautare pe Google.

Se pot castiga bani pe internet?
Da, se pot castiga. Necesita putin timp si rabdare. Rezultatele muncii dvs. nu vor ezita sa apara.
La inceput castigurile vor fi modeste (cativa dolari) dar cu putin efort va veti bucura de munca voastra.

0 comentarii: