PTC-uri care platesc,si care nu platesc.Scamuri!

"Cel mai dificil nu ar fi sa te inregistrezi pe cat mai multe PTC-uri ci sa le gasesti pe acelea care te vor plati!"

Mini-Tutorial PTC

marți, 15 martie 2011

Tutorial PTC
Daca va inscrieti pentru prima data pe un site care va plateste pentru a da clickuri, de tip BUX ( GPT ) va rugam sa urmati cativa pasi simpli, pentru a continua am ales unule dintre cele mai stabile site-uri, OnBux si NeoBux:

1. Adresa de email

- Daca nu aveti inca una , va rugam sa va faceti acum folosind date valide ( bune ) va recomandam Gmail, daca aveti deja puteti sari peste acest pas.

2.Procesoare de plata

- Inscrieti-va pe cele mai folosite procesoare de plati:PayPal si AlertPay
daca aveti deja puteti sari peste acest pas.
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

3. Contul PTC

- Pentru a continua dati click pe acest link pentru a fi redictionat catre NeoBux si pe acesta pentru a fi redirectionat catre OnBux. Pe prima pagina o sa gasiti butonul register, accesati-l si completati formularul cu datele dvs reale.

O data terminat procesul de inscriere o sa primiti un email ce contine un link de validare, accesati-l, astfel o va activati contul, din acel moment contul dvs este activ si va puteti loga folosind datele pe care le-ati folosit la inscriere.

Nota : In timpul logarii folositi doar prima parola , daca doriti puteti seta si o a doua parola.Valabil pentru NeoBux.

In contul dvs o sa gasiti sectiunea Stats/Account , acolo va puteti verifica situatia contului : cati bani aveti, cati referrali, etc. In exemplul nostru linkul stats se gaseste in partea de sus, unde este scris numele cu care v-ati inscris, daca dati click pe el o sa intrati in sectiunea My Stats.

Pe orice site care va plateste pentru a da clickuri cautati sectiunea Ads/View Ads/Surf Ads/Earning Area.

Faceti click pe linkurile publicitare , in cadrul aceluiasi site nu deschideti mai multe link-uri o data , luati-le pe rand , insa puteti deschide in browserul dvs mai multe site-uri ptc. Asteaptati sa treaca secundele aratate de cronometru pana cand va apare confirmarea .

Este posibil sa intalniti situatia cand clickul dvs mai are nevoie de o confirmare pentru a fi validat cand in partea de sus cand se termina cronometrul , in loc sa para automat ca a fost validat va aparea un cod de doua litere sau cifre ( dupa caz ) iar putin mai incolo , pe aceeasi linie sa apara mai multe coduri , printre care care este si al dvs , da-ti click pe el pentru a fi confirmat click-ul !

Daca doriti puteti invita alte persoane sa se inscrie pe site , o puteti face folosind linkul ( referral link ) dvs de referral pe care il gasiti la banners sau promotion tools, asa castigurile vor creste, fara insa a afecta referralii.
Acum sunteti oficial inscris pe primul dvs bux, insa cu cat mai multe buxuri ,cu atat mai multe castiguri !

0 comentarii: